Musaka sa karfiolom
Sastojci:
-1x karfiol (mozete koristiti i zamrznuti karfiol koji onda ne morate da prokuvate)
-400 gr. mesa
-2x veca krompira
-1x veci luk
-1x pavlaka za kuvanje
-so po potrebi
-Moze se dodati i malo sargarepice ali ne mora
Piprema:
-Krompir iseckati na kockice i prokuvati, zatim procediti i ostaviti sa strane.
-Karfiol kratko prokuvati i zatim ga nozem na dasci za kuvanje iseckati (relativno sitno).
-Luk iseckati i proprziti, zatim dodati meso, so i zajedno proprziti.
-U podmazan pleh izruciti karfiol, krompir, meso i sve dobro zaciniti. Preliti pavlakom za kuvanje i sve zajedno izmesati.
-Staviti u podgrejanu rernu (180 stepeni) i peci oko 30 minuta.
Prijatno!
Sastojci:
-1x karfiol (mozete koristiti i zamrznuti karfiol koji onda ne morate da prokuvate)
-400 gr. mesa
-2x veca krompira
-1x veci luk
-1x pavlaka za kuvanje
-so po potrebi
-Moze se dodati i malo sargarepice ali ne mora
Piprema:
-Krompir iseckati na kockice i prokuvati, zatim procediti i ostaviti sa strane.
-Karfiol kratko prokuvati i zatim ga nozem na dasci za kuvanje iseckati (relativno sitno).
-Luk iseckati i proprziti, zatim dodati meso, so i zajedno proprziti.
-U podmazan pleh izruciti karfiol, krompir, meso i sve dobro zaciniti. Preliti pavlakom za kuvanje i sve zajedno izmesati.
-Staviti u podgrejanu rernu (180 stepeni) i peci oko 30 minuta.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар